x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident pe Autostrada Soarelui. Elicopterul SMURD intervine

Accident pe Autostrada Soarelui. Elicopterul SMURD intervine

18 Mai 2019   •   08:42
Accident pe Autostrada Soarelui. Elicopterul SMURD intervine

UPDATE Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Române informeaza ca circulatia rutiera a fost reluata pe ambele benzi pe Autostrada A2 Bucuresti-Constanta, la kilometrul 21, în zona localitatii Branesti, judetul Ilfov, pe sensul spre litoral, unde anterior traficul a fost întrerupt pentru desfasurarea operatiunii de preluare de catre elicopterul SMURD a victimei unui accident. Doua persoane au fost ranite dupa ce autoturismul în care se aflau a parasit partea carosabila si s-a rasturnat într-un sant, eveniment produs pe fondul altor preocupari în timpul condusului.

Un accident de circulație a avut loc în urmă cu scurt timp. Șoferul unei mașini care se deplasa spre Drajna s-a răsturnat în șanț. Traficul va fi oprit pentru a permite aterizarea elicopterului și preluarea victimei.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Române informează că pe Autostrada A2 București-Constanța, la kilometrul 21, pe sensul spre litoral, conducătorul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcției și s-a răsturnat în șanț. Traficul este oprit pentru aproximativ 10 minute pentru a permite aterizarea elicopterului SMURD, în vederea preluarii victimei accidentului rutier.

×
Subiecte în articol: accident