x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident între două autoturisme și o dubă care tracta o semiremorcă, într-un sat din Constanța

Accident între două autoturisme și o dubă care tracta o semiremorcă, într-un sat din Constanța

de Redacția Jurnalul    |    20 Apr 2024   •   22:20
Accident între două autoturisme și o dubă care tracta o semiremorcă, într-un sat din Constanța
Sursa foto: Arhiva Jurnalul

Un accident între două autoturisme și o autoutilitară ce tracta o semiremorcă a avut loc, sâmbătă după-amiază, într-un sat din județul Constanța. În urma evenimentului, unul dintre șoferi și un pasager au fost răniți. Polițiștii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

„La data de 20 aprilie a.c., în jurul orei 17.30, polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră au fost sesizați cu privire la faptul că pe D.N. 22, în apropierea satului Sibioata, s-a produs un accident rutier. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că impactul s-a produs între două autoturisme și o autoutilitară ce tracta o semiremorcă”, anunuță IPJ Constanța.

În urma accidentului rutier unul dintre șoferi și un pasager au fost răniți.

„Șoferii au fost testați cu aparatul etilotest și cu aparatul din dotare, în vederea stabilirii indiciilor cu privire la eventuala prezență a substanțelor psihoactive, rezultatele fiind negative. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, se arată în finalul comunicatului.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Constanța accident