x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident mortal pe autostrada A1 Sibiu-Nădlac. Mii de compoturi s-au împrăștiat pe carosabil. Șoferul unui TIR a murit

Accident mortal pe autostrada A1 Sibiu-Nădlac. Mii de compoturi s-au împrăștiat pe carosabil. Șoferul unui TIR a murit

de Vali Deaconescu    |    15 Dec 2022   •   17:52
Accident mortal pe autostrada A1 Sibiu-Nădlac. Mii de compoturi s-au împrăștiat pe carosabil. Șoferul unui TIR a murit
Sursa foto: ISU Sibiu

Un accident mortal a avut loc, joi seară pe autostrada A1, în județul Sibiu. Un autocamion încărcat cu borcane de compot s-a răsturnat astăzi pe carosabil.

Traficul pe direcția Nădlac – Sibiu este deviat la nodul rutier de la km. 270, Săliște, pe DN 1, cu posibilitate de reintrare pe A1 în zona Aeroportului Sibiu.

Potrivit IPJ Sibiu, accidentul s-a produs pe A1, km. 254, între ieșirea spre Aeroport și Cristian. Șoferul unui TIR a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a ajuns cu autocamionul pe sensul opus de mers.

În urma impactului, bucăți din parapet au ricoșat într-un alt autovehicul.

Forțele operative sosite la locul accidentului au constatat că exista o victimă, șoferul tirului care este încarcerat și decedat. Conducătorul auto este un bărbat în vârstă de 49 de ani, din județul Teleorman.

Medicul a declarat decesul victimei, întrucât prezenta leziuni incompatibile cu viața.

Potrivit ISU Sibiu, s-a intervenit cu o autospecială de stingere, descarcerare și două echipaje SMURD dintre care unul cu medic.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×