x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident TERIBIL în Mediaș. O persoană a murit și alte trei au fost rănite

Accident TERIBIL în Mediaș. O persoană a murit și alte trei au fost rănite

18 Mai 2019   •   06:57
Accident TERIBIL în Mediaș. O persoană a murit și alte trei au fost rănite
Sursa foto: ISU SIBIU

Trei persoane au fost rănite și o persoană încarcerată a fost declarată decedată, manevrele de resuscitare fiind încheiate fără succes, într-un accident produs vineri seară în cartierul Gura Câmpului, din municipiul Mediaş, informează ISU Sibiu.

Potrivit sursei citate, se intervine de urgenţă cu un echipaj de pompieri, unul de descarcerare şi un echipaj SMURD pentru acordarea asistenţei medicale celor patru victime.

"ISU Sibiu intervine de urgență cu un echipaj de pompieri, un echipaj de descarcerare și un echipaj Smurd, în municipiul Mediaș, cartier Gura Câmpului, la accident rutier, pentru descarcerarea și acordarea asistenței medicale a 4 victime dintre care una încarcerată, inconștientă", transmit reprezentanții ISU Sibiu.

 

Potrivit primelor informaţii, soferul unui autoturism a pătruns pe contrasens, a intrat in coliziune cu un turism condus regulamentar din sens opus, iar acesta din urma a fost lovit in spate de un al treilea turism, condus in regim TAXI, fara clienti. Şoferul care a pătruns pe contrasens şi-ar fi pierdut viaţa în impact.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: accident