x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale UPDATE Accident TERIBIL între un TIR și un microbuz. Cel puțin 7 victime. COD ROȘU de intervenție

UPDATE Accident TERIBIL între un TIR și un microbuz. Cel puțin 7 victime. COD ROȘU de intervenție

15 Ian 2017   •   08:32
UPDATE Accident TERIBIL între un TIR și un microbuz. Cel puțin 7 victime. COD ROȘU de intervenție

 O femeie a decedat în urma accidentului rutier produs, duminică dimineaţa, în localitatea Pipirig, după ce o autoutilitară a intrat pe contrasens şi a lovit frontal un microbuz de pasageri. 

Potrivit reprezentanţilor ISU Neamţ, victima se afla în dreapta şoferului microbuzului, iar la sosirea echipajelor SMURD era în stare de inconştienţă. În ciuda manevrelor de resuscitare, femeia a decedat.

În urma accidentului, atât şoferul microbuzului, cât şi cel al autoutilitarei au fost grav răniţi. Alte patru persoane din microbuz au suferit răni. 
 

Știrea inițială

Un accident în care au fost implicate o autoutilitară şi un microbuz a blocat traficul pe DN 15B din județul Neamț. Cel puţin 7 persoane au fost rănite în urma acestui accident, a declarat, duminică, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, Adrian Rotaru.

Potrivit sursei citate, accidentul a avut loc în jurul orei 8,00, în localitatea Pipirig, pe drumul naţional care leagă Târgu Neamţ de Poiana Largului.

Autorităţile au declanşat Codul Roşu de intervenţie, iar la faţa locului au fost trimise 4 ambulanţe şi două autospeciale SMURD.

''Sunt şapte persoane rănite, între care două grav care sunt inconştiente. În momentul de faţă se intervine pentru descarcerarea unuia dintre şoferi şi pentru acordarea primului ajutor şi transportul la spital al victimelor", a spus Adrian Rotaru.

Conform Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, traficul rutier este întrerupt pe DN15B Târgu-Neamţ - Poiana Largului, în zona Pipirig, din cauza unui accident în care au fost implicate o autoutilitară şi un microbuz. Conform primelor informaţii, autoutilitara a intrat pe contrasens. Cauza probabila a fost oboseala la volan.

×
Subiecte în articol: accident rutier accident