x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident grav pe DN 14 în județul Sibiu. Șase persoane, între care 3 copii, rănite

Accident grav pe DN 14 în județul Sibiu. Șase persoane, între care 3 copii, rănite

de Redacția Jurnalul    |    23 Dec 2022   •   18:15
Accident grav pe DN 14 în județul Sibiu. Șase persoane, între care 3 copii, rănite
Sursa foto: ISU SIbiu

Șase persoane, între care trei copii, au fost rănite, vineri, într-un accident pe DN 14, în localitatea Șura Mare, județul Sibiu, din cauza unui șofer care a efectuat o depășire riscantă.

Polițiștii Serviciului Rutier Sibiu intervin la un accident rutier produs pe DN14, în localitatea Șura Mare. În accident sunt implicate două autoturisme, iar traficul rutier este îngreunat.

Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii rutieri au stabilit ca accidentul rutier s-ar fi produs pe fondul unei depășiri neregulamentare.

„Un sibian în vârstă de 45 de ani, în timp ce conducea autoturismul spre Sibiu, s-ar fi angajat intr-o depășire intrând astfel în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de un bărbat de 24 de ani, din Cluj”, arată polițiștii sibieni, care continuă cercetările în vederea stabilirii cauzei și condițiilor în care s-a produs accidentul rutier.

Două echipaje ale Ambulanței Sibiu împreună cu un echipaj ISU Sibiu au evaluat trei adulți și trei copii.

„Echipajele SAJ au transportat la UPU o femeie de 33 de ani cu un traumatism de coloană și bazin și pe cei trei copii cu vârstele de 5 ani și 9 ani. Copii au suferit traumatisme craniene și faciale fiind policontuzionati prin accident rutier”, au transmis reprezentanții Ambulanței Sibiu.

Echipajul ISU Sibiu a transportat celelalte două persoane la UPU.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: accident Șura Mare isu sibiu