x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Aglomerație pe Autostrada Soarelui. Se circulă în coloană pe Valea Prahovei și între stațiunile de pe litoral

Aglomerație pe Autostrada Soarelui. Se circulă în coloană pe Valea Prahovei și între stațiunile de pe litoral

21 Aug 2022   •   14:50
 Aglomerație pe Autostrada Soarelui. Se circulă în coloană pe Valea Prahovei și între stațiunile de pe litoral

Traficul este aglomerat pe DN 1 în zona stațiunilor montane, pe Autostrada Soarelui și pe DN 39, între Agigea și Eforie Nord, transmite Centrul Infotrafic.

Se circulă în coloană în zona localității Comarnic pe DN 1 Ploiești – Brașov, dar și între stațiunile Poiana Țapului și Bușteni pe sensul de urcare către Brașov.

Trafic intens se înregistrează și pe sensul de coborâre, între Predeal și Bușteni.

Și pe Autostrada A2 București-Constanța, valorile de trafic sunt în creștere pe sensul dinspre litoral către Capitală, cu o medie de 40-45 de autoturisme/minut.

În condiții de aglomerație se circulă și pe DN 39 Constanța-Vama Veche, pe ambele sensuri de deplasare, între Agigea și Eforie Nord.

Polițiștii recomandă ca rută alternativă pentru DN39 Autostrada A2 – Valea Dacilor - Ciocârlia - Mereni - DJ 381 Topraisar - DJ 391 Negru Vodă - DN 39 Mangalia, iar pentru DN 1 următoarele variante: DN 1 A Ploiești – Vălenii de Munte – Cheia – Brașov și retur; DN 73 Râșnov – Câmpulung – Pitești; DN 73 Râșnov – Câmpulung – DN 72A – Târgoviște; DN 71 Sinaia – Târgoviște – București.

 

×