x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Aglomerație pe drumurile spre litoral. Coloane de mașini pe Valea Prahovei și la intrarea în Capitală

Aglomerație pe drumurile spre litoral. Coloane de mașini pe Valea Prahovei și la intrarea în Capitală

de Redacția Jurnalul    |    15 Iul 2024   •   12:30
Aglomerație pe drumurile spre litoral. Coloane de mașini pe Valea Prahovei și la intrarea în Capitală

Aglomerație la intrarea în Capitală, luni dimineața, fiind formată o coloană de autoturisme în mișcare de 3 kilometri. De asemenea, sunt coloane pe drumurile spre litoral, conform Infotrafic.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că la această oră, pe Autostrada A1 București – Râmnicu-Vâlcea, traficul se desfășoară normal pe toată lungimea autostrăzii; dat este semnalată aglomerație la intrarea în Capitală, unde este prezentă coloană de autoturisme în mișcare de 3 kilometri.

Pe Autostrada A2 București - Constanța, pe sensul București - Constanța sunt valori de trafic ușor ridicate pe sensul către mare, cu o medie de 40 auto/minut, iar pe sensul opus traficul este normal, cu o medie de 25 auto/min; se circulă fluent, inclusiv în zona Pod Fetești.

Pe Autostrada A3 București - Ploiești se circulă normal; iar pe DN 1 Ploiești - Brașov sunt coloane de autoturisme în mișcare pe raza localității Comarnic; traficul este intens pe ambele direcții de deplasare.

Aglomerație este și între Predeal și Bușteni, pe ambele sensuri de mers.

Pe DN 39 Constanța-Vama Veche sunt valori ridicate de trafic în stațiunile Costinești, Tuzla, Eforie, Agigea și Cumpăna; se circulă îngreunat pe ambele sensuri de deplasare.

×
Subiecte în articol: coloana aglomeratie capitala litoral a2