x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Aglomerație pe A1 Deva-Arad, unde s-a format o coloană de autovehicule de aproximativ 4 kilometri

Aglomerație pe A1 Deva-Arad, unde s-a format o coloană de autovehicule de aproximativ 4 kilometri

de Redacția Jurnalul    |    22 Dec 2023   •   14:30
Aglomerație pe A1 Deva-Arad, unde s-a format o coloană de autovehicule de aproximativ 4 kilometri

Centrul Infotrafic anunță că se circulă în condițiile de aglomerație pe sensul către Deva al autostrăzii A1 Deva-Arad, nodul rutier din localitatea Margina - Timiș, formându-se coloană de autovehicule de aproximativ 4 kilometri, din cauza capacității reduse de preluare pe DN 68A Margina - Coșevița.

„Se circulă în condițiile de aglomerație pe sensul către Deva al autostrăzii A1 Deva-Arad, nodul rutier din localitatea Margina, județul Timiș, formându-se coloană de autovehicule de aproximativ 4 kilometri, din cauza capacității reduse de preluare pe DN 68A Margina - Coșevița a fluxului mare de autovehicule de pe autostradă”, transmite Centrul Infotrafic din cadul IGPR.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să respecte indicațiile polițiștilor prezenți pe traseu pentru fluidizarea circulației, să adapteze viteza condițiilor de trafic și să evite să se angajeze în efectuarea unor manevre riscante, cum sunt depășirile coloanelor de autovehicule sau întoarceri pe segmente de drum unde această manevră este. interzisă.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: aglomeratie Timiş