x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Agresiune sexuală într-un parc din Galați. Victimele sunt două adolescente

Agresiune sexuală într-un parc din Galați. Victimele sunt două adolescente

de Redacția Jurnalul    |    25 Sep 2023   •   20:45
Agresiune sexuală într-un parc din Galați. Victimele sunt două adolescente

Două adolescente au reclamat la Poliție faptul că au fost agresate sexual într-un parc din orașul Galați. Polițiștii au stabilit că suspectul este un bărbat diagnosticat cu o boală neuropsihică.

Incidentul a avut loc duminică după amiază, într-un parc din zona centrală a orașului Galați. Două fete cu vârstele de 13 și 17 ani au mers la sediul Secției 1 Poliție Galați și au reclamat faptul că, în timp ce se aflau în parcul Mihai Eminescu, un bărbat necunoscut le-a atins în zonele intime. Polițiștii au reușit să identifice suspectul, fiind vorba despre un bărbat, cu vârsta de 48 de ani, din Galați. Suspectul a fost dus la spital deoarece are „o boală neuropsihică”.

„Din verificările preliminare efectuate de polițiști a rezultat faptul că bărbatul este diagnosticat cu o boală neuropsihică, motiv pentru care a fost transportat cu un echipaj medical de la Serviciul Județean de Ambulanță Galați la Spitalul Elisabeta Doamna Galați, unde a fost internat”, a anunțat IPJ Galați.

Anchetatorii au întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de agresiune sexuală, iar cercetările sunt continuate de polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Galați, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: agresiune parc