x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Alba: Femeie înșelată de doi bărbați, cu 60.000 de lire sterline

Alba: Femeie înșelată de doi bărbați, cu 60.000 de lire sterline

06 Oct 2021   •   12:00
Alba: Femeie înșelată de doi bărbați, cu 60.000 de lire sterline

O femeie a fost înșelată de doi bărbați cu 60.000 de lire sterline. Cei doi sunt acuzați că au mai înșelat și alte persoane, producând un prejudiciu de 21.500 de euro.

Polițiștii din Alba fac miercuri șapte percheziții la domiciliile a două persoane, respectiv la sediile și punctele de lucru ale unor firme administrate de acestea, în municipiul Alba Iulia. Persoanele vizate sunt bănuite de înșelăciune, amenințare, fals în înscrisuri sub semnătură privată, nerespectarea hotărârii judecătorești și sustragere de sub sechestru.

Din cercetări a reieșit că, începând cu luna ianuarie 2021, doi bărbați, de 34 și 50 de ani, din Alba Iulia, ar fi indus în eroare o femeie, de 34 de ani, cu privire la calitatea lor, pentru a obține diverse sume de bani.

Invocând nevoia de dezvoltare a unei afaceri și câștigându-i încrederea, cei doi ar fi reușit să obțină, în mai multe tranșe, 60.000 de lire sterline.

Ulterior, când femeia și-a cerut banii înapoi, cei doi ar fi refuzat și ar fi făcut presiuni asupra ei pentru a renunța la bani, amenințând-o că îi vor face plângere pentru cămătărie și spălare de bani.

Cei doi bărbați sunt bănuiți și de comiterea altor înșelăciuni, cu un prejudiciu total de 21.500 de euro, precum și amenințare, fals în înscrisuri sub semnătură privată, sustragerea de sub sechestru și nerespectarea hotărârii judecătorești.

Din 2019 până în prezent, invocând promisiuni de achiziționare a unor mașini la prețuri convenabile sau probleme financiare ale unor societăți administrate, aceștia ar fi reușit să obțină diverse sume de bani de la mai multe persoane.

Cei doi bărbați urmează să fie duși la sediul poliției, pentru audieri și luarea măsurilor legale.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: inselatorie