x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Alcoolul face ravagii: Un tânăr de 28 de ani a căzut de la etajul 10

Alcoolul face ravagii: Un tânăr de 28 de ani a căzut de la etajul 10

de Redacția Jurnalul    |    22 Dec 2022   •   10:30
Alcoolul face ravagii: Un tânăr de 28 de ani a căzut de la etajul 10
Sursa foto: Hepta

Un tânăr de 28 de ani a murit, cu puțin timp înainte de miezul nopții de miercuri spre joi, după ce a căzut de la etajul 10 al unui bloc din Timișoara. Se pare că bărbatul consumase alcool cu prietenii, a vrut să deschidă geamul de la bucătărie, s-a dezechilibrat și a căzut în gol.

Polițiștii Secției 4 Urbane Timișoara au fost sesizați, în noaptea de miercuri spre joi, prin apel 112, cu privire la faptul că în fața unui imobil situat pe strada Gheorghe Lazăr din municipiu, este o persoană căzută la pământ, în stare de inconștiență, posibil după ce a căzut de la etajul 10 al blocului. Polițiștii au constatat că este vorba de un bărbat, în vârstă de 28 de ani, decedat.

„În urma verificărilor efectuate, a reieșit că tânărul ar fi consumat băuturi alcoolice împreună cu alți doi bărbați, într-un apartament din bloc, iar la un moment dat acesta ar fi deschis geamul de la bucătărie, s-ar fi dezechilibrat și a căzut în gol”, transmite joi dimineața, Poliția Timiș.

A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii situației de fapt și luării măsurilor legale care se impun.

 

×
Subiecte în articol: alcool mort