x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Alertă în Argeş: Un deţinut a evadat în timp ce se afla într-o unitate medicală pentru investigaţii

Alertă în Argeş: Un deţinut a evadat în timp ce se afla într-o unitate medicală pentru investigaţii

06 Noi 2019   •   15:02
Alertă în Argeş: Un deţinut a evadat în timp ce se afla într-o unitate medicală pentru investigaţii

Un deţinut de 24 de ani a evadat, miercuri, dintr-o unitate medicală din Piteşti, unde se afla pentru investigaţii de specialitate, informează Administraţia Naţională a Penitenciarelor.

Deţinutul era încarcerat pentru lovirea sau alte violenţe şi avea de ispăşit o pedeapsă de doi ani şi o lună.

"Miercuri, 6.11.2019, în jurul orei 13,10, s-a constatat că deţinutul Ioniţă Florin Cristian, în vârstă de 24 de ani, condamnat definitiv la o pedeapsă privativă de libertate de 2 ani şi 1 lună de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de Lovire sau alte violenţe (art. 193 NCP), a părăsit o unitate sanitară de pe raza localităţii Piteşti, unde se afla în vederea efectuării unor investigaţii de specialitate", precizează Administraţia Naţională a Penitenciarelor.

Deţinutul este căutat de oamenii legii. La momentul părăsirii unităţii sanitare, deţinutul era îmbrăcat cu trening negru (scămoşat), bocanci negri.

"În vederea capturării deţinutului, au fost dispuse măsuri specifice: sesizarea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Argeş, alarmarea personalului, trimiterea de echipe de căutare formate din personalul unităţii, precum şi cooperarea cu Inspectoratul General al Poliţiei Române. Fapta în cauză este asimilată infracţiunii de evadare şi se pedepseşte conform prevederilor articolului 285 din Codul Penal, cu închisoare de la şase luni la trei ani", mai anunţă Administraţia Naţională a Penitenciarelor.

Cei care au informaţii cu privire la persoana în cauză sunt sfătuiţi să sune la numărul unic de urgenţă 112 sau la Penitenciarul Mioveni.

AGERPRES 

×
Subiecte în articol: detinut evadat argeş