x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Alertă la Sibiu! Pompierii caută doi pescari care au dispărut de vineri. Unul a murit

Alertă la Sibiu! Pompierii caută doi pescari care au dispărut de vineri. Unul a murit

de Redacția Jurnalul    |    17 Dec 2022   •   15:20
Alertă la Sibiu! Pompierii caută doi pescari care au dispărut de vineri. Unul a murit
Sursa foto: Marin Raica/Intact Images

Polițiștii, pompierii și jandarmii din Sibiu au pornit sâmbătă în căutarea a doi pescari dispăruți de vineri. Unul a fost găsit mort.

Mai multe echipe de polițiști, inclusiv echipaj chinotehnic, alături de forțe ale IJJ Sibiu desfășoară ample căutări pentru găsirea a doi bărbați semnalați ca dispăruți.

De asemenea, a fost solicitat și sprijinul ISU pentru căutări în albia râului Olt.

Căutările se fac în imediata apropiere a râului Olt, în zona localităților Bradu - Scoreiu, întrucât cei doi bărbați ar fi plecat încă de vineri la pescuit în această zonă.

„n dimineața acestei zile, în jurul orei 9:30, soția unuia dintre bărbați a sesizat prin apel 112 faptul că, soțul acesteia împreună cu un prieten ar fi plecat ieri la pescuit, însă încă din după-masa zilei de ieri cei doi sibieni nu mai pot fi contactați telefonic, iar aseară nu s-au cazat la pensiunea la care aveau rezervare. Bărbații au 37 și respectiv 42 de ani, sunt din municipiul Sibiu. În urmă cu puțin timp, unul dintre bărbați (cel în vârstă de 42 de ani) a fost găsit pe râu, din păcate decedat”, informează Poliția Sibiu.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: alerta sibiu pescari disparuti