x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Ambulanță jefuită de un țigan, într-o localitate bihoreană

Ambulanță jefuită de un țigan, într-o localitate bihoreană

01 Feb 2018   •   12:31
Ambulanță jefuită de un țigan, într-o localitate bihoreană
Sursa foto: Picasa

O ambulanță a fost solicitată pentru a oferi asistență medicală unui bebeluș în vârstă de o lună, miercuri seară, în localitatea Diosig.

La scută vreme după ce ambulanța a ajuns la destinație, asistenta și șoferul au fost atacați și jefuiție de un țigan din localitate.

Țiganul a furat tableta medicală a asistentei, pe care sunt scrise datele medicale ale pacienților și prin care se comunică cu medicii coordonatori de la dispecerat.

Ambulanțierul și asistenta au reușit să scape și s-au refugiat la circa 800 de metri – 1 km de locul agresiunii și au sunat la 112. În foarte scurt timp au sosit două dube ale poliției cu mascați, care au reușit să recupere tableta furată.

În ultimul an, agresiunile împotriva echipajelor medicale de urgență s-au întețit din nou și probabil soluția pentru ca urgentiștii să nu mai fie agresați atunci când vin să salveze oameni, va fi un nou embargou: echipajele medicale de urgență să nu mai intre în coloniile de țigani decât însoțiți de polițiști sau să aștepte în afara coloniei să li se aducă pacientul, atunci cum au procedat în urmă cu câțiva ani echipajele SMURD, agresate și ele de țigani.

Sursa: bihon.ro

×
Subiecte în articol: asistenta ambulantier tigan rom diosig jaf