x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Amenzi pe banda rulanta pentru Arhiepiscopul Teodosie

Amenzi pe banda rulanta pentru Arhiepiscopul Teodosie

24 Ian 2022   •   16:45
Amenzi pe banda rulanta pentru Arhiepiscopul Teodosie

Arhiepiscopul Teodosie primește încă o amendă, cea de-a treia, pe ziua de luni. De această dată pentru că a fost găsit într-un imobil.

„Astăzi, în jurul orei 14.25, polițiști din cadrul Secției 3 au identificat un bărbat, de 66 de ani, care se afla în interiorul unui imobil din municipiul Constanța, participând la un eveniment, deși pe numele său este instituită măsura carantinării la domiciliu pentru perioada în curs. Persoana în cauză a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei”, transmite Poliția Constanța.

Arhiepiscopul Teodosie a mai primit luni două amenzi de câte 1.000 de lei, una pentru că a oficiat o liturghie și alta pentru că a fost în stradă, deși trebuie să stea în carantină.

„Din surse oficiale, vă informăm că decizia de carantinare a IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, de către DSP București a sosit în mail-ul personal al IPS în jurul orei 13.00. Aceasta i-a fost adusă la cunoștință în jurul orei 15.00, în cadrul unui eveniment la care IPS participa. În măsura în care amenzile date IPS Teodosie sunt reale, căci până acum nu ni s-a comunicat nimic oficial, considerăm că acestea sunt ilegale, fiind date înaintea aducerii la cunoștință a deciziei de carantinare. Ca atare, vor fi contestate. E absurd să fii amendat fără să fii vinovat”, a informat Arhiepiscopia Tomisului.

×
Subiecte în articol: Arhiepiscopul Teodosie