x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Arad: O fetiță și bunicii, atacați de cei doi câini Amstaff pe care îi creșteau din curte

Arad: O fetiță și bunicii, atacați de cei doi câini Amstaff pe care îi creșteau din curte

27 Oct 2021   •   20:16
Arad: O fetiță și bunicii, atacați de cei doi câini Amstaff pe care îi creșteau din curte

O fetiță și bunicii ei au fost răniți, miercuri, de cei doi câini Amstaff pe care îi au în gospodăria din Arad. Victimele au fost duse la spital, iar cele două animale au fost anesteziate și duse la Adăpostul Public Arad.

Potrivit jandarmilor arădeni, unul dintre cei doi câini Amstaff a devenit agresiv și a mușcat-o inițial pe femeie. Soțul ei i-a sărit în ajutor, însă a căzut și el victimă, fiind mușcat în repetate rânduri și de cel de-al doilea câine, care a devenit, de asemenea, agresiv.

În lupta pentru viața lor, cei doi bunici și-au luat nepoțica în brațe și s-au adăpostit într-o camera de la parterul imobilului.

Un vecin care a auzit strigătele de ajutor și câinii lătrând, a sunat la 112 și au intervenit jandarmii.

„Jandarmii i-au găsit pe proprietari baricadați într-o cameră, iar de la geam strigau după ajutor și câinii liberi în curte. Jandarmii au analizat repede situația și au luat decizia să folosească materialele de restabilire a ordinii publice, respectiv scutul de protecție, tonfa și șpray-ul iritant lacrimogen. Astfel au reușit să-i izoleze pe cei doi câini agresivi după care, cu ajutorul scuturilor de protecție, i-au împins și imobilizat în colțul unei anexe până la sosirea echipajului de ecarisaj”, anunță Jandarmeria Arad.

Un echipaj medical le-a acordat îngrijiri medicale celor doi soți atacați de câini, care aveau numeroase răni pe tot corpul, apoi au fost duși la spital.

Jandarmii au avut grijă de copilă până la sosirea mamei.

Câinii agresivi au fost anesteziați și transportați la Adăpostul Public Arad, urmând ca proprietarii să ia o decizie în privința lor.

(sursa: Mediafax)

×