x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Arad: Un bărbat a sechestrat și violat o tânără. A fost arestat preventiv

Arad: Un bărbat a sechestrat și violat o tânără. A fost arestat preventiv

25 Sep 2019   •   11:31
Arad: Un bărbat a sechestrat și violat o tânără. A fost arestat preventiv

Un bărbat de 50 de ani a fost arestat preventiv după ce ar fi sechestrat şi violat o femeie de 32 de ani, care a mers acasă la acesta pentru a-i face curăţenie în locuinţă. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad, Claudia Iuga, a declarat că sesizarea a fost făcută ieri de către victimă, când suspectul a fost reținut.

"O femeie a sesizat poliţiştii Secţiei 1 Vlaicu despre faptul că, în noaptea de 21 spre 22 septembrie, a fost ţinută cu forţa într-o garsonieră de pe raza municipiului Arad şi obligată să întreţină raporturi sexuale cu un bărbat căruia îi ştia doar porecla. În urma investigaţiilor efectuate de poliţişti, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, în mai puţin de 24 de ore de la sesizare a fost identificat cel bănuit de săvârşirea faptelor, în persoana unui bărbat de 50 de ani, din localitatea Vladimirescu, unde locuieşte fără forme legale", a precizat Claudia Iuga.

Femeia s-a deplasat la apartamentul în care locuia bărbatul pentru a-i face curăţenie, însă a fost sechestrată şi obligată să întreţină raporturi sexuale. În momentul când părăsea locuinţa, bărbatul a lovit-o cu pumnul şi i-a luat telefonul mobil.

Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore pentru viol, lipsire de ilegală de libertate şi tâlhărie calificată. Magistrații Judecătoriei Arad au emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: viol