x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale ATENȚIE! Toate troleibuzele din Capitală au fost retrase în depouri. Au fost introduse linii de navetă de autobuz

ATENȚIE! Toate troleibuzele din Capitală au fost retrase în depouri. Au fost introduse linii de navetă de autobuz

26 Ian 2019   •   18:52
ATENȚIE! Toate troleibuzele din Capitală au fost retrase în depouri. Au fost introduse linii de navetă de autobuz

Toate troleibuzele au fost retrase în depouri, sâmbătă, începând cu ora 16:50, după ce numeroase defecțiuni au apărut la liniile de contact din cauza condițiilor meteo extreme. Reprezentanții Societății de Transport București au anunțat că au fost introduse linii de navetă de autobuz, numai pentru zonele în care nu existau alternative pentru călătorii liniilor de troleibuz și tramvaie. 

Trei linii de navetă de autobuze au fost înființate de STB pentru a-i prelua pe călătorii din zonele în care nu există linii de tramvai sau autobuz.

Acestea vor circula pe următoarele trasee:

Linia 665 va circula de la terminalul „Pajura” până la terminalul „Sfinții Voievozi”;

Linia 670 va circula de la Bulevardul Basarabia până la terminalul „Vasile Pârvan”;

Linia 696 va circula de la terminalul „Depou Alexandria” până la terminalul „Gara de Nord”. Tot din cauza vremii extreme care a dat peste cap traficul sâmbătă în București, STB a înființat alte patru linii de autobuze. Este vorba despre autobuzele 610, 621, 632 și 641 care îi vor prelua pe călătorii din stațiile liniilor de tramvai 1,10, 21, 32 și 41.

Reprezentanții STB au precizat că într-un comunicat că echipele de intervenție lucrează pentru ca în cursul zilei de duminică, 27 ianuarie, circulația troleibuzelor și tramvaielor să revină la normal. 

×
Subiecte în articol: troleibuze