x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Autocar plin cu copii, răsturnat într-un șant în județul Constanța

Autocar plin cu copii, răsturnat într-un șant în județul Constanța

29 Iun 2018   •   10:27
Autocar plin cu copii, răsturnat într-un șant în județul Constanța

Un autocar înmatriculat în Bulgaria ce transporta 58 de turişti ucraineni s-a răsturnat în şanţ joi noaptea în jurul orei 2,00, pe DN 2A, între localităţile Ovidiu şi Mihail Kogălniceanu, din cauza neatenţiei şoferului, a informat şeful Biroului Accidente din cadrul Serviciului Rutier Constanţa, George Munteanu. 

Potrivit sursei citate, accidentul, pentru care iniţial a fost iniţiat planul roşu de intervenţie, a fost raportat de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Ambulanţă Constanţa, la faţa locului fiind mobilizate importante forţe de intervenţie ( 9 ambulanţe tip B2 cu asistent, 2 ambulanţe tip C2 cu medic,o ambulanţă SMURD C1 cu medic şi o maşină pentru transport victime multiple), având în vedere numărul mare de persoane aflate la bordul autocarului, 58 de pasageri, dintre care 45 de minori. 

Autocarul circula pe ruta Bulgaria Ucraina, cu turişti ucraineni la bord. 

"În urma trierii victimelor accidentului rutier s-a constatat că este vorba despre trei minori, între 9 şi 15 ani, care au fost diagnosticaţi cu vătămări uşoare care au şi fost transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Constanţa pentru îngrijiri. Pe numele şoferului a fost deschis dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă", a declarat George Munteanu. AGERPRES

×