x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Autospecială a Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Recaș, implicată în accident: 7 răniți

Autospecială a Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Recaș, implicată în accident: 7 răniți

de Redacția Jurnalul    |    25 Mai 2024   •   18:00
Autospecială a Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Recaș, implicată în accident: 7 răniți

Trei persoane au fost rănite, sâmbătă, în urma unui accident între o autospecială a Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență (SVSU) Recaș și o mașină. Accidentul, în care au fost implicate 7 persoane, a avut loc în Recaș, județul Timiș.

ISU Timiș a fost solicitat să intervenim pentru asigurarea măsurilor PSI și de prim ajutor în urma unui accident rutier produs în localitatea Recaș.

În accident au fost implicate o mașină în care se afla doar șoferul și o autospecială a Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din Recaș, care se deplasa la o intervenție. În autospecială se aflau 6 persoane.

Au fost mobilizați de urgență pompierii din cadrul Detașamentelor 1 și 2 Timișoara, iar la locului evenimentului sunt alocate cinci echipaje SMURD, dintre care unul cu medic, o autospecială de primă intervenție si comandă, o autospecială de stingere cu apă și spumă, două autospeciale de descarcerare și o autospecială pentru transport personal și victime multiple, precum și o ambulanță SAJ cu medic. A fost alertat elicopterul SMURD CS.

În urma evenimentului au rezultat trei victime care prezintă suspiciuni de fracturi și diferite afecțiuni și alte trei victime cu traumatisme ușoare din autospecială. Șoferul autoturismului este evaluat medical la fața locului.

Ulterior, au fost transportate la spital de către echipajele medicale toate persoanele implicate în eveniment, dintre acestea, patru la Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara și trei la Spitalul Clinic Municipal de Urgență Timișoara, în stare conștientă și cooperantă.

 

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: autospeciala accident persoane timiş