x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Băiatul înecat în Brațul Borcea a fost găsit

Băiatul înecat în Brațul Borcea a fost găsit

25 Iun 2022   •   14:16
Băiatul înecat în Brațul Borcea a fost găsit

UPDATE Băiatul de aproximativ 13 ani care a fost căutat de pompieri în Brațul Borcea, în Fetești, județul Ialomița, a fost găsit. Medicii i-au făcut manevre de resuscitare, însă fără succes, fiind declarat decesul.

ISU ialomița a anunțat că băiatul de aproximativ 13 ani, căutat sâmbătă dimineața în Brațul Borcea, a fost găsit.

Echipajul de Ambulanță prezent la fața locului i-a aplicat manevre de resuscitare, însă fără succes, fiind declarat decesul.

Două echipaje de salvatori din cadrul Stației de pompieri Fetești au intervenit sâmbătă dimineața cu o barcă pneumatică pentru căutarea unui copil înecat în brațul Borcea, în municipiul Fetești.

La fața locului s-au deplsat, în sprijin, un echipaj de scafandri de la ISU București și un elicopter SMURD de la Constanța pentru survol aerian.

stire initiala: Un băiat de aproximativ 13 ani, posibil înecat, este căutat sâmbătă de pompieri din Ialomița în Brațul Borcea

Potrivit ISU Ialomița, două echipaje de salvatori din cadrul Stației de pompieri Fetești intervin sâmbătă dimineața cu o barcă pneumatică și un echipaj SMURD pentru căutarea unui copil, posibil înecat în brațul Borcea, în municipiul Fetești.

La fața locului se deplasează, în sprijin, un echipaj de scafandri de la ISU București și un elicopter SMURD de la Constanța pentru survol aerian.

×