x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Bărbat agresiv cu soția, primul deținător al unei brățări electronice din județul Sibiu

Bărbat agresiv cu soția, primul deținător al unei brățări electronice din județul Sibiu

de Redacția Jurnalul    |    15 Ian 2024   •   19:00
Bărbat agresiv cu soția, primul deținător al unei brățări electronice din județul Sibiu

Un bărbat care și-a amenințat soția cu acte de violență, după ce, anterior a lovit-o, este primul deținător al unei brățări electronice de urmărire din județul Sibiu.

Polițiștii din cadrul Poliției Dumbrăveni, județul Sibiu, au fost solicitați duminică să intervină pentru aplanarea unui conflict între doi soți, în satul Copșa Mare, comuna Biertan.

Oamenii legii au constatat că, pe fondul consumului de alcool și al geloziei, un bărbat în vârstă de 42 de ani și-a amenințat soția cu acte de violență, aceasta după ce, sâmbătă, a lovit-o cu palmele peste față.

„În urma evaluării efectuate privind riscurile la adresa integrității fizice a femeii polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, printre obligațiile impuse bărbatului numărându-se și aceea de a nu se apropia de femeie la o distanță mai mică de 100 de metri. Astfel, pentru urmărirea modului de respectare a măsurilor dispuse, bărbatului i s-a montat un dispozitiv de monitorizare electronică”, transmite, luni, Poliția Sibiu.

La nivelul Poliției orașului Dumbrăveni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș, se fac cercetări într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: bratara electronica sibiu