x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Bărbat arestat preventiv după ce ar fi violat o femeie de 82 de ani

Bărbat arestat preventiv după ce ar fi violat o femeie de 82 de ani

13 Oct 2022   •   18:43
Bărbat arestat preventiv după ce ar fi violat o femeie de 82 de ani

 Un bărbat de 43 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce în noaptea de marți spre miercuri ar fi intrat în casa unei femei din localitatea Tudor Vladimirescu, județul Brăila, și ar fi violat-o.

Potrivit IPJ Brăila, polițiștii au fost sesizați miercuri dimineața de o femeie cu privire la faptul că vecina sa în vârstă de 82 de ani, din localitatea Tudor Vladimirescu, ar fi fost violată.

Din primele cercetări a rezultat că în noaptea marți spre miercuri un bărbat de 43 de ani din satul Tudor Vladimirescu ar fi pătruns în locuința femeii, unde, prin constrângere, ar fi întreținut raporturi sexuale cu aceasta.

Bărbatul a fost depistat de polițiști miercuri după-amiaza și a fost dus la audieri, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol și violare de domiciliu.

Polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, iar joi instanța a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila și a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: bărbat viol batrana