x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un bărbat a intrat în locuința unei femei să repare centrala termică și a violat-o

Un bărbat a intrat în locuința unei femei să repare centrala termică și a violat-o

de Redacția Jurnalul    |    01 Apr 2024   •   13:45
Un bărbat a intrat în locuința unei femei să repare centrala termică și a violat-o

Un bărbat în vârstă de 63 de ani a fost reținut după ce a intrat în locuința unei femei din Mătăsari, județul Goj, sub pretextul de a repara centrala termică, apoi a violat-o.

Polițiști gorjeni au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 63 de ani, din comuna Mătăsari, bănuit de sâvârșirea infracțiunilor de tentativă de viol și tâlhărie.

O femeie a sunat la 112 și a spus că fiica sa în vârstă de 32 ani a fost violată de un bărbat care efectua lucrări la centrala termică.

„Din primele cercetări efectuate de polițiști, la fața locului, a reieșit faptul că un bărbat de 63 de ani ar fi încercat să întrețină relații sexuale cu femeia de 32 de ani, în locuința acesteia și, ca urmare a faptului că s-a opus, a lovit-o cu palmele în zona feței și a corpului. Femeia ar fi încercat să solicite sprijinul polițiștilor, prin apelul de urgență 112, însă bărbatul i-ar fi smuls telefonul mobil din mână, plecând de la domiciliul persoanei vătămate”, transmite, luni, Poliția Gorj.

La scurt timp, bărbatul a fost identificat pe raza localității și dus la sediul poliției pentru cercetări. La fața locului s-a deplasat un echipaj de ambulanță care a acordat îngrijiri medicale victimei, care urmează să fie examinată medico-legal.

Bărbatul va fi prezentat luni Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru, cu propunere corespunzătoare.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: centrala termica viol femeie