x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Bărbat reținut, după ce și-ar fi bătut și sechestrat fosta concubină

Bărbat reținut, după ce și-ar fi bătut și sechestrat fosta concubină

de Redacția Jurnalul    |    04 Sep 2023   •   13:30
Bărbat reținut, după ce și-ar fi bătut și sechestrat fosta concubină

Un bărbat de 43 de ani a fost reținut de polițiștii din Caraș-Severin, după ce și-ar fi bătut și sechestrat fosta concubină de 29 de ani.

Polițiștii din Caransebeș au dispus duminică reţinerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 43 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de violență în familie și lipsire de libertate în mod ilegal.

Vineri dimineața, în jurul orei 6.00, polițiștii au fost sesizați despre faptul că o femeie ar fi fost bătută și sechestrată.

Polițiștii s-au deplasat în localitatea Prisaca unde au identificat-o pe femeia de 29 de ani, care prezenta urme vizibile de violență la nivelul capului și al picioarelor. Aceasta a fost preluată de un echipaj medical și transportată cu Ambulanța la spital, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale, fără a rămâne internată.

Din cercetări s-a stabilit că în data de 29 august, femeia s-ar fi deplasat la domiciliul fostului concubin, un bărbat de 43 de ani, din Caransebeș, cu care ar fi avut o relație de aproximativ trei luni, iar la un moment dat, pe fondul geloziei, bărbatul ar fi agresat-o fizic. Femeia ar fi reușit să iasă din locuința acestuia în dimineața zilei de vineri, deplasându-se la domiciliul părinților din localitatea Prisaca.

În continuarea cercetărilor, polițiștii au efectuat la o percheziție domiciliară la locuința bărbatului bănuit, în urma căreia au fost ridicate probe și mijloace materiale de probă de interes în cauză.

De asemenea, a fost emis un ordin de protecție provizoriu.

Bărbatul de 43 de ani a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Caraș-Severin, urmând ca în cursul zilei de luni să fie prezentat procurorului de caz, pentru dispunerea de măsuri legale.

Polițiștii, sub coordonarea procurorului, continuă cercetările în acest caz, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor circumstanțelor în care s-a produs evenimentul.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: barbat retinut sechestrare iubită