x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un bărbat de 58 de a murit după ce a fost prins sub un utilaj forestier, în Vaslui

Un bărbat de 58 de a murit după ce a fost prins sub un utilaj forestier, în Vaslui

de Redacția Jurnalul    |    24 Mai 2024   •   21:15
Un bărbat de 58 de a murit după ce a fost prins sub un utilaj forestier, în Vaslui

Un bărbat de 58 de ani a murit, după ce a fost prins, vineri, sub un utilaj forestier într-o pădure din zona comunei Pușcași, județul Vaslui.

Pompierii au intervenit cu șase autospeciale și echipaje specializate, pentru salvarea victimei unui accident de muncă produs în pădurea aflată la marginea localității Poiana lui Alexa, comuna Pușcași, anunță ISU Vaslui. În accident a fost implicat un tractor articulat forestier (TAF) și o persoană.

Cinci dintre autospecialele de intervenție au putut înainta doar până la cantonul silvic, drumul forestier extrem de accidentat permițând doar accesul autospecialei autoșenilate. Toate celelalte echipaje au mers pe jos peste doi kilometri, transportând manual echipamentele de intervenție.

La sosirea echipajelor a fost găsit un bărbat prins sub un utilaj forestier. Victima era în stare de inconștiență și în stop cardiorespirator. După extragerea victimei, echipajele SMURD au început manevrele de resuscitare, însă bărbatul nu a răspuns pozitiv la aceste manevre. Astfel, medicul a declarat decesul bărbatului în vârstă de 58 ani.

Cauzele și circumstanțele producerii acestui accident sunt cercetate de reprezentanții instituțiilor abilitate.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: bărbat utilaj forestier padure mort