x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Bărbat prins la volan cu o concentrație de 3,38 g/l alcool pur în sânge

Bărbat prins la volan cu o concentrație de 3,38 g/l alcool pur în sânge

01 Aug 2024   •   19:45
Bărbat prins la volan cu o concentrație de 3,38 g/l alcool pur în sânge

Un bărbat de 58 de ani a fost prins la volan de polițiștii din Maramureș cu o concentrație de 3,38 g/l alcool pur în sânge. Acesta ar fi provocat un accident soldat cu pagube materiale.

Polițiștii Biroului Rutier din Baia Mare au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat cercetat pentru comiterea de infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice.

Miercuri, polițiștii au intervenit la un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

Din primele cercetări efectuate a reieșit faptul că bărbatul de 58 de ani, aflat la volanul unui autoturism, nu s-ar fi asigurat la pornirea de pe loc și ar fi acroșat un autoturism ce era parcat.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o concentrație de 1,43 mg/l alcool pur în aerul expirat. El a fost dus la Spitalul Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” Baia Mare, unde i s-au recoltat probe biologice, stabilindu-se o concentrație de 3,38g/l alcool pur în sânge.

Bărbatul a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă și urmează să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. Sub coordonarea procurorului, polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: bărbat volan alcool poliţie