x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Cinci bărbați și o femeie, reținuți după ce ar fi furat dintr-un magazin 81 de telefoane

Cinci bărbați și o femeie, reținuți după ce ar fi furat dintr-un magazin 81 de telefoane

de Redacția Jurnalul    |    06 Iun 2024   •   23:00
Cinci bărbați și o femeie, reținuți după ce ar fi furat dintr-un magazin 81 de telefoane

Cinci bărbați și o femeie au fost reținuți de polițiștii din Hunedoara, pentru 24 de ore, după ce ar fi furat dintr-un magazin 81 de telefoane mobile.

Potrivit IPJ Hunedoara, în 21 mai 2024, în jurul orei 2.00, Poliția din Vulcan a fost sesizată cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns prin prin forțarea ușii în incinta unui magazin, de unde au furat 81 de telefoane mobile. Prejudiciul se ridică la aproximativ 60.000 de lei.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, iar în urma cercetărilor i-a identificat pe cei bănuiți de comiterea faptei.

Este vorba de cinci bărbați, cu vârste cuprinse între 22 și 53 de ani, și o femeie de 26 de ani, față de care polițiștii fac cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor furt calificat și complicitate la furt calificat, tăinuire și complicitate la tăinuire.

Miercuri, polițiștii au făcut șase percheziții domiciliare pe raza municipiului Vulcan, care au vizat locuințele celor bănuiți de comiterea faptelor, ocazie cu care au fost recuperate 15 telefoane mobile, o sumă de bani și diferite bunuri folosite la comiterea infracțiunii.

Față de cele șase persoane, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca acestea să fie prezentate magistraților Judecătoriei Petroșani, în vederea luării măsurilor legale.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: barbati furat magazin telefoane