x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Trei bărbați, reținuți după ce au intrat în casa unei bătrâne de 83 de ani și au omorât-o

Trei bărbați, reținuți după ce au intrat în casa unei bătrâne de 83 de ani și au omorât-o

de Redacția Jurnalul    |    01 Mar 2024   •   17:30
Trei bărbați, reținuți după ce au intrat în casa unei bătrâne de 83 de ani și au omorât-o

Trei bărbați au fost reținuți vineri de polițiștii din Vrancea, după ce au intrat în casa unei bătrâne de 83 de ani din comuna Soveja, care locuia singură, și au omorât-o.

Potrivit IPJ Vrancea, polițiștii au fost sesizați joi prin apel la 112 cu privire la faptul că o femeie, în vârstă de 83 ani, din comuna Soveja, care locuia singură, a fost găsită moartă în locuința ei.

Sesizarea făcea referire și la faptul că din locuință lipsește o sumă de bani, pe care femeia ar fi deținut-o.

La fața locului nu au fost identificate urme de răvășire sau de forțare ale căilor de acces, iar inițial în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul sâvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, respectiv furt.

Activitățile specifice desfășurate au indicat însă suspiciuni cu privire la unele leziuni suferite de victimă, iar în urma analizei cu procurorul competent încadrarea juridică a fost schimbată.

Cauza a fost preluată de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea, existând suspiciuni cu privire la faptul că femeia ar fi fost victima infracțiunii de omor.

În baza probatoriului administrat, în cursul nopții de joi spre vineri, trei bărbați, de 22, 30 respectiv 39 de ani, din comuna Soveja, au fost reţinuți pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de omor calificat și tâlhărie calificată, fiind introduși în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Vrancea.

În cursul zilei de vineri va fi propusă arestarea preventivă a acestora.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: barbati Vrancea omor batrana