x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Bătaie cu bâte și topoare între romii dintr-un sat din Teleorman

Bătaie cu bâte și topoare între romii dintr-un sat din Teleorman

11 Iul 2017   •   15:13
Bătaie cu bâte și topoare între romii dintr-un sat din Teleorman

Forţele speciale din cadrul IPJ Teleorman au fost solicitate, luni seară, să intervină pentru aplanarea unui scandal iscat între mai mulţi cetăţeni de etnie romă din comuna Smârdioasa. Totul a pornit pe fondul geloziei şi al consumului excesiv de alcool.

Un tânăr de 25 de ani din localitatea a pătruns în gospodăria unor cetăţeni şi a spart mai multe geamuri. Ulterior, conflictul a degenerat, în gâlceavă fiind implicaţi mai mulţi ţigani, care s-au lovit reciproc cu bâte şi topoare. La faţa locului au ajuns poliţiştii din Smârdioasa. Însă, din cauza numărul mare de persoane angrenate în scandal s-a cerut intervenţia luptătorilor de la Serviciul de Acţiuni Speciale.

În urma incidentelor, mai mulţi bărbaţi au fost răniţi. Victimelor li s-a acordat primul ajutor, dar au refuzat să fie transportate la Spitalul de Urgenţă din Alexandria pentru investigaţii medicale suplimentare.

Confom declaraţiei purtătorului de cuvânt al IPJ Teleorman, Teodora Dragole, nicio persoană nu a fost reţinută. În cauză, s-a deschis dosar penal pentru distrugere, vătămare corporală şi tulburarea liniştii şi ordinii publice.

Sursa: infotr.ro

×