x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Bătaie la o școală din Constanța. Polițiștii fac cercetări

Bătaie la o școală din Constanța. Polițiștii fac cercetări

de Redacția Jurnalul    |    05 Iun 2024   •   11:35
Bătaie la o școală din Constanța. Polițiștii fac cercetări

Polițiștii din Constanța fac cercetări în cadrul unui dosar penal, după ce, la sfârșitul săptămânii trecute, au fost sesizați că mai mulți elevi au fost implicați într-un conflict în incinta unei școli din oraș.

IPJ Constanța transmite miercuri că polițiști au fost sesizați, vineri, cu privire la faptul că în incinta Școlii Gimnaziale nr. 43 Ferdinand ar fi avut loc un conflict spontan între mai mulți elevi.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un elev de 10 ani ar fi agresat fizic trei elevi de aceeași vârstă.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de lovirea sau alte violențe.

De asemenea, au fost informați specialiști din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului, în vederea luării măsurilor legale ce se impun, potrivit competenței.

Totodată, ca urmare a incidentului, polițiștii au desfășurat acțiuni de prevenire a bullyingului și a violenței școlare în rândul elevilor din clasa în care ar fi avut loc incidentul. De asemenea, au desfășurat activități postincident cu cadrele didactice și conducerea unității școlare.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: bataie scoala constanta politisti