x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un bărbat de 73 de ani din Mureș a ajutat mai multe femei să se prostitueze

Un bărbat de 73 de ani din Mureș a ajutat mai multe femei să se prostitueze

de Redacția Jurnalul    |    22 Noi 2023   •   19:55
Un bărbat de 73 de ani din Mureș a ajutat mai multe femei să se prostitueze

Un bărbat de 73 de ani, din Ludoș, județul Mureș, acuzat că a înlesnit prostituția mai multor femei, a fost reținut.

Polițiștii orașului Luduș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Luduș, au dispus reținerea, pentru o perioadă de 24 de ore, a unui bărbat de 73 de ani, bănuit de proxenetism.

„Din cercetări a reieșit că, în perioada august –noiembrie 2023, cel în cauză ar fi înlesnit practicarea prostituției de către mai multe femei, în scopul obținerii de foloase patrimoniale”, potrivit Poliției Mureș.

În acest caz au fost puse în aplicare trei mandate de percheziție domiciliară, toate în orașul Luduș. În urma perchezițiilor, polițiștii au identificat și ridicat 100.000 lei, înscrisuri și documente contabile, dar și telefoane mobile. De asemenea, au fost făcute și percheziții informatice asupra mediilor de stocare ridicate.

Astfel, au fost duse la sediul unității de poliție, pentru audieri, doi bărbați, de 73 și 47 de ani, dar și două femei, de 60 și 42 de ani.

Pe numele bărbatului de 73 de ani a fost emisă o ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, fiind dus sub escortă și predat Centrului de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Mureș.

Acesta va fi prezentat magistraților, miercuri, cu propunere legală.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: prostitutie batran