x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Caz șocant la Suceava: Bebeluş de doar 23 de zile bătut cu cruzime de mama sa

Caz șocant la Suceava: Bebeluş de doar 23 de zile bătut cu cruzime de mama sa

de Redacția Jurnalul    |    06 Sep 2024   •   20:15
Caz șocant la Suceava: Bebeluş de doar 23 de zile bătut cu cruzime de mama sa

Un bebeluş de numai 23 de zile din judeţul Suceava a suferit răni grave şi a fost internat în Spitalul pentru copii "Sfânta Maria" din Iaşi, după ce a fost agresat de mama sa, a declarat vineri purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, Cătălina Ionescu.

Potrivit sursei citate, nou-născutul este internat pe Secţia de terapie intensivă cu leziuni la cap şi la membre.

"Nou născutul, în vârstă de 23 de zile, a fost transferat în cursul zilei de ieri de la Suceava, fiind victima unei agresiuni intrafamiliale. Copilul prezintă multiple mărci traumatice, craniane, la nivelul membrelor, la nivelul pielii, în urma agresiunii exercitate de către mamă. Este internat în serviciul de terapie intensivă. A fost tratată ortopedic trauma de la nivelul humerusului, este în urmărire de către neurochirurg. Starea generală a pacientului este influenţată", a afirmat Ionescu.

Atât Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava, cât şi Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) desfăşoară anchete în acest caz. Părinţii au primit interdicţia de a se apropia de copil şi probabil vor fi decăzuţi din drepturi.

"Micuţa este, în prezent, la Terapie Intensivă şi se va menţine legătura cu Spitalul din Iaşi în vederea preluării în sistemul de protecţie, cu plasament în regim de urgenţă la un asistent maternal profesionist, în momentul în care starea ei va permite externarea", precizează oficialii DGASPC.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: bebelus mama batut