x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Bebelușul de o lună, mort la Târgu Jiu, avea malformații congenitale la intestine

Bebelușul de o lună, mort la Târgu Jiu, avea malformații congenitale la intestine

de Redacția Jurnalul    |    23 Mai 2024   •   15:00
Bebelușul de o lună, mort la Târgu Jiu, avea malformații congenitale la intestine

Bebelușul de numai o lună, care a murit la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu, avea malformații congenitale la nivelul intestinului subțire și intestinului gros, care au evoluat cu peritonită, anunță, joi, reprezentanții unității medicale.

„Potrivit reprezentanților Serviciului de Medicină Legală Gorj, rezultatul necropsiei a arătat că decesul sugarului a fost cauzat de o insuficiență cardio-respiratorie acută care a apărut ca urmare a unor malformații congenitale la nivelul intestinului subțire și intestinului gros, în evoluție cu o peritonită”, anunță, joi, reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.

Un copil de o lună a murit, miercuri, la Spitalul Județean Târgu Jiu, după ce a fost adus de familie în stop cardio-respirator. Anterior, marți, familia l-a adus pe copil la Cabinetul de Pediatrie din Ambulatoriu Integrat, acuzând constipația (lipsă scaun) bebelușului. „A fost consultat de medic; în timpul consultului sugarul a prezentat scaun. Copilul nu prezenta alte afecțiuni /probleme de sănătate. I s-a recomandat tratament pentru constipație și monitorizare prin cabinetul medicului de familie”, precizează spitalul.

 

(sursa: Mediafax)

×