x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Bihor:Scafandrii au reluat fără succes căutarea unui bărbat căzut în apele îngheţate ale Crişului Repede

Bihor:Scafandrii au reluat fără succes căutarea unui bărbat căzut în apele îngheţate ale Crişului Repede

16 Ian 2017   •   21:10
Bihor:Scafandrii au reluat fără succes căutarea unui bărbat căzut în apele îngheţate ale Crişului Repede

Pompierii militari au reluat luni căutarea trupului bărbatului căzut miercuri, 11 ianuarie, în apele îngheţate ale râului Crişul Repede, în centrul municipiului Oradea, acţiunea încheindu-se fără succes după circa trei ore şi jumătate. 

Temperaturile pozitive din ultimele două zile au facilitat, în mare parte, topirea gheţii de la suprafaţa apei şi intervenţia pompierilor cu bărcile pneumatice, la faţa locului acţionând un echipaj de pompieri şi unul de scafandri, pe o distanţă de aproape 300 de metri din lungimea râului. 

''Vizibilitatea apei a fost foarte redusă, ne-au spus scafandrii, care nu au reuşit să vadă mai departe de jumătate de metru. Iar adâncimea râului în zonă este de 2,5 metri. La suprafaţă, s-a acţionat cu două bărci, pompierii fiind dotaţi cu căngi, pentru a verifica malurile râului, unde trupul persoanei s-ar fi putut agăţa în vegetaţie'', a declarat Camelia Roşca, purtător de cuvânt al ISU ''Crişana''. 

Miercuri, echipajele de salvare de la ISU ''Crişana'' au fost solicitate să intervină în urma apelului unor martori la tragicul eveniment. Straturile groase de gheaţă şi gerul năprasnic au zădărnicit însă eforturile de căutare. AGERPRES

×