x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Brașov - A fost declarată moarte suspectă în cazul unui polițist găsit spânzurat

Brașov - A fost declarată moarte suspectă în cazul unui polițist găsit spânzurat

24 Feb 2017   •   16:51
Brașov - A fost declarată moarte suspectă în cazul unui polițist găsit spânzurat
Sursa foto: Victor Stroe/Intact Images

Un poliţist din Braşov a fost găsit spînzurat de un copac, pe strada Hărmanului din Braşov, azi vineri, în jurul orei 04.00, în acest caz fiind deschisă o anchetă pentru „moarte suspectă“.
Potrivit purtătorului de cuvînt al IPJ Braşov, Gabriela Dinu, poliţistul, în vîrstă de 39 de ani, lucra ca ajutor de şef la postul TF Triaj din Braşov şi a fost găsit spînzurat de un copac, cu şireturile de la pantofi, pe strada Hărmanului din Braşov. Cetăţeanul care l-a observat a sunat imediat la 112 şi a anunţat tragedia.
„A fost deschisă o anchetă în acest caz de către Secţia 3 Poliţie Braşov pentru moarte suspectă“, a spus Dinu.
Poliţistul avea deschis pe numele lui un dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului, după ce, anul trecut, a fost oprit în trafic de colegii lui de la Poliţia Rutieră, în urma unui „pont“ anonim primit prin apel la numărul de urgenţă 112.
Poliţistul D.C. a lucrat iniţial la Poliţia Municipală Braşov fiind detaşat, în urmă cu doi ani, la Poliţia TF Braşov. El era divorţat şi avea o fetiţă în vîrstă de aproximativ 10 ani. Separarea de familie l-a măcinat extrem de tare şi era în permanenţă deprimat și frecvent consuma băuturi alcoolice.

Sursa: monitorulexpres.ro

×