x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Cadavrul unei tinere de 19 ani găsit într-o pădure din Prahova. Fata a fost violată şi ucisă de un cioban

Cadavrul unei tinere de 19 ani găsit într-o pădure din Prahova. Fata a fost violată şi ucisă de un cioban

19 Mai 2019   •   21:29
Cadavrul unei tinere de 19 ani găsit într-o pădure din Prahova. Fata a fost violată şi ucisă de un cioban

O fată de 19 ani a fost găsită moartă într-o pădure din zona localităţii Râfov, dezbrăcată de la brâu în jos, iar poliţiştii au stabilit că a fost violată şi apoi ucisă de un cioban de 23 de ani, informează, duminică, IPJ Prahova.

"Astăzi, în jurul orei 11,00, am fost sesizaţi, prin 112, despre faptul că într-o pădure din zona localităţii Râfov a fost găsit cadavrul unei femei. Aceasta era dezbrăcată de la brâu în jos şi prezenta mai multe urme de violenţă pe corp. În urma cercetărilor, s-a stabilit că persoana în cauză, în vârstă de 19 ani, ar fi fost iniţial violată şi apoi ucisă de un bărbat de 23 de ani, cioban la o stână din apropiere", precizează IPJ Prahova.

Surse din anchetă spun că ucigașul și victima aveau o relație. Însă, pentru că adolescenta s-a împotrivit atunci când a dus-o în pădure, individul a lovit-o. După ce a abuzat-o, a ucis-o cu mai multe lovituri de cuțit, spun aceleași surse. Cadavrul prezenta răni în zona gâtului, potrivit Observator.

Criminalul, originar din localitatea Sicrita, e recidivist, a ieșit anul trecut din închisoare înainte de termen, cu recursul compensatoriu. El executa o pedeapsă pentru tâlhărie.


Autorul faptei a fost depistat, fiind audiat de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova şi de către poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale din IPJ Prahova.

În cauză, se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de omor şi viol. AGERPRES

×