x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Căsătorii în aer liber în Cetatea Deva

Căsătorii în aer liber în Cetatea Deva

18 Mai 2019   •   13:00
Căsătorii în aer liber în Cetatea Deva
Sursa foto: pixabay.com

Tinerii care se vor căsători în Deva se pot bucura şi de cununii civile în aer liber care pot fi oficiate în incinta Cetăţii Deva sau în parcul de la poalele Dealului Cetăţii, autorităţile oferind acest serviciu gratuit, în baza unei programări făcute la Starea Civilă.

"Primăria municipiului Deva pune la dispoziţia tinerilor două locaţii din oraş, special amenajate în acest scop - filigoria din Parcul Cetate şi Poarta II din Cetatea Deva, unde pot spune 'Da' toţi mirii care îşi programează cununia civilă în perioada mai-octombrie", a anunţat vineri purtătorul de cuvânt al Primăriei Deva, Mona Voinescu.

În ambele locuri căsătoriile vor fi oficiate de miercuri până duminică, după un program ce poate fi consultat la sediul Stării Civile Deva.

În perioada lunilor noiembrie-aprilie, toate cununiile civile vor fi oficiate doar la Casa Căsătoriilor, de luni până sâmbătă.

Pentru ca nuntaşii să ajungă la Poarta II din Cetate, aceştia vor trebui să urce Dealul Cetăţii fie cu telecabina, fie pe jos. Cetatea Deva este principala atracţie turistică a municipiului, monumentul istoric fiind atestat documentar la 1268. AGERPRES

×
Subiecte în articol: casatorii Cetatea Deva