x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Cățel captiv peste 24 de ore într-o conductă îngustă, salvat de pompierii hunedoreni

Cățel captiv peste 24 de ore într-o conductă îngustă, salvat de pompierii hunedoreni

de Redacția Jurnalul    |    04 Iun 2023   •   20:30
Cățel captiv peste 24 de ore într-o conductă îngustă, salvat de pompierii hunedoreni
Sursa foto: IGSU

Un câine care a căzut într-o țeavă îngustă, aflată la o adâncime de 2 metri, a fost salvat de pompierii hunedoreni. Animalul era captiv de aproximativ 24 de ore și pentru salvarea lui s-a folosit un buldoexcavator.

Potrivit IGSU care a relatat incidentul pe Facebook, animalul era captiv într-o conductă de deversare lungă de 60 de metri. Paznicul unei stații de sortare a auzit lătratul câinelui și a sunat la 112. În urma anchetei s-a aflat că animalul era dispărut de peste 24 de ore.

Pompierii au încercat să ajungă la cățelușa Luminița pe la ambele capete ale conductei, dar nu au reușit deoarece animalul era blocat pe la mijlocul acesteia.

Primarul comunei Bretea Română le-a sărit în ajutor și a trimis la fața locului un buldoexcavator. Au fost săpate două gropi, până când salvatorii au depistat cu exactitate porțiunea în care se blocase patrupedul.

La final, pompierii au folosit lopețile, au secționat teava și au scos animalul afară. Misiunea de salvarea a ținut patru ore, a precizat IGSU.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Catel conducta

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: catel conducta