x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Căutarea presupusului avion prăbușit în Bacău s-a încheiat

Căutarea presupusului avion prăbușit în Bacău s-a încheiat

28 Mar 2022   •   21:39
Căutarea presupusului avion prăbușit în Bacău s-a încheiat

Căutarea presupusului avion prăbușit în Bacău a fost abandonată până la primirea de noi date. Semnalul sistemului de alertare nu s-a repetat.

ISU Bacău informează, luni seara, că pompierii au intervenit în pădurea din zona localității Buhoci în urma unui apel care anunța un posibil accident aviatic în care a fost implicat un avion de mici dimensiuni.

Spre locul indicat s-a deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de primă intervenție și comandă, o autospecială de descarcerare și o ambulanţă SMURD. A fost anuțat Inspectoratul de Jandarmi Județean Bacău, Inspectoratul de Poliție Județean Bacău, Serviciul de Ambulanță Județean Bacău, Salvamont Bacău și elicopterul SMURD Iași, care a survolat zona până la lăsarea întunericului.

Totodată, au fost alertate serviciile pentru situații de urgență a comunelor Ungureni, Tamaș, Buhoci, Traian și Gioseni, pentru a aloca forțe, în așa fel încât căutarea să se facă pe arii extinse.

Au participat 43 de lucrători ai MAI și 35 de voluntari.

Începând cu ora 20:25, căutare s-a încheiat.

„În urma analizei efectuate, având în vedere faptul că semnalul sistemului de alertare nu s-a repetat, căutarea se va relua în momentul în care vom primi noi date”, transmite ISU Bacău.

×