x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Caz şocant la Botoşani: O femeie a fost reţinută de poliţişti după ce a incendiat o maşină din gelozie

Caz şocant la Botoşani: O femeie a fost reţinută de poliţişti după ce a incendiat o maşină din gelozie

06 Sep 2018   •   12:24
Caz şocant la Botoşani: O femeie a fost reţinută de poliţişti după ce a incendiat o maşină din gelozie

O tânără de 23 de ani, din comuna Dângeni, a fost reţinută de poliţiştii din Botoşani după ce a intrat în curtea unei femei şi a incendiat maşina fiului acesteia, pe fondul unor neînţelegeri sentimentale avute cu bărbatul, se arată într-un comunicat de presă transmis, joi, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ). 

Potrivit sursei citate, femeia este cercetată pentru comiterea infracţiunilor de violare de domiciliu şi distrugere. 

După comiterea faptei, tânăra a plecat de la domiciliu, cu intenţia de a părăsi teritoriul ţării, aceasta fiind depistată de poliţişti pe raza judeţului Bistriţa-Năsăud. 

"În urma incendiului, autovehiculul a fost distrus în totalitate, totodată fiind afectată şi o parte a locuinţei. Prejudiciul creat prin activitatea infracţională a fost estimat la suma de 35.000 de lei", se precizează în comunicat. 

Femeia se află în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Botoşani, urmând ca în cursul zilei de joi să fie prezentată instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă. AGERPRES

×
Subiecte în articol: masina incendiata