x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Caz teribil în Galaţi! Un tânăr a distrus apartamentul bunicii, în căutare de etnobotanice

Caz teribil în Galaţi! Un tânăr a distrus apartamentul bunicii, în căutare de etnobotanice

26 Feb 2018   •   15:24
Caz teribil în Galaţi! Un tânăr a distrus apartamentul bunicii, în căutare de etnobotanice

Un tânăr de 24 ani, din Galaţi, s-a ales cu dosar penal, după ce a distrus apartamentul bunicii, în căutare de etnobotanice.Un echipaj de jandarmi a fost sesizat că la un bloc este semnalat un scandal. Ajunşi la faţa locului, jandarmii au observat geamul spart de la intrarea în bloc, iar la etajele 1 şi 2, pe casa scării, erau sparte cutiile de distribuţie a semnalului TV şi colţurile de la pereţi. De asemenea, zgomotele ce veneau dintr-un apartament situat în bloc a făcut ca vecinii să se alarmeze şi să iasă pe casa scării. 

În momentul în care au ajuns la uşa apartamentului unde era semnalat scandalul, jandarmii au fost întâmpinaţi de către proprietară, o bătrână în vârstă de 78 ani, care a declarat că nepotul acesteia, într-un acces de furie a spart geamurile uşilor din locuinţă şi a dărâmat dulapurile în căutarea unor produse etnobotanice despre care susţinea că i-ar fi fost ascunse de către bunică. De faţă se afla şi fratele acestuia care împreună cu bunica au încercat să-l liniştească, însă fără rezultat. 

Agresorul, cunoscut cu antecedente penale, a fost condus la sediul secţiei de poliţie unde jandarmii i-au întocmit actele de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere, cercetările fiind continuate de către poliţişti. AGERPRES

×
Subiecte în articol: baiat etnobotanice apartament distrus