x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident grav în centrul Clujului. Surse: Culiță Sterp, băut la volan, a fugit de la locul accidentului

Accident grav în centrul Clujului. Surse: Culiță Sterp, băut la volan, a fugit de la locul accidentului

17 Noi 2022   •   10:28
Accident grav în centrul Clujului. Surse: Culiță Sterp, băut la volan, a fugit de la locul accidentului
Sursa foto: Facebook ISU Cluj

Un accident în care au fost implicate două mașini a avut loc joi dimineața în centrul orașului Cluj-Napoca. Unul dintre șoferi a părăsit locul accidentului, fiind identificat ulterior de polițiști. Acesta avea o alcoolemie de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Potrivit IPJ Cluj, accidentul a avut loc la intersecția străzii Eroilor cu Piața Avram Iancu din municipiul Cluj-Napoca.

Conform cercetărilor preliminare, impactul ar fi avut loc între autoturismul condus de un bărbat de 30 de ani din județul Hunedoara și un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat de 32 de ani din județul Cluj.

În urma impactului, șoferul de 32 de ani a fost transportat la o unitate medicală pentru investigații de specialitate, însă nu a rămas internat. În cazul acestuia, testarea cu aparatul etilotest a indicat un rezultat negativ.

Șoferul de 30 de ani nu ar fi rămas în zona accidentului după producerea acestuia, fiind ulterior identificat de polițiști. Testarea cu aparatul etilotest a indicat o concentrație de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatului fiindu-i recoltate probe biologice la o unitate medicală.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

Surse citate de romaniatv.net transmit că în accident ar fi fost implicat artistul Culiţă Sterp, care a lovit un autourism marca Dacia Logan. Culiță Sterp se află la Cluj pentru a filma un videoclip, iar cu câteva ore înainte de accident acesta postase câteva Instastory-uri în care conversa cu o bătrânică.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×