x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Circulaţia este întreruptă pe DN 7, în urma unui accident în care a fost implicată o cisternă încărcată cu motorină

Circulaţia este întreruptă pe DN 7, în urma unui accident în care a fost implicată o cisternă încărcată cu motorină

21 Dec 2017   •   11:03
Circulaţia este întreruptă pe DN 7, în urma unui accident în care a fost implicată o cisternă încărcată cu motorină

Circulaţia pe DN 7, între Piteşti şi Râmnicu Vâlcea, a fost întreruptă, joi, în urma unui accident în care a fost implicată o cisternă încărcată cu motorină. 

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, accidentul s-a produs în zona localităţii Drăganu, circulaţia fiind oprită pe ambele sensuri. 

Din primele cercetări a reieşit că autocisterna, încărcată cu aproximativ 30 de tone de motorină, a intrat în coliziune frontală cu un autoturism, în urma impactului o persoană fiind rănită. 

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş au anunţat că victima a fost preluată de o ambulanţă şi transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti. Conform aceleiaşi surse, autocisterna nu a fost avariată şi nu există scurgeri de motorină. 

Traficul rutier va fi reluat după finalizarea cercetării la faţa locului şi îndepărtarea de pe carosabil a celor două autovehicule implicate în accident. AGERPRES

×