x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Circulaţie blocată pe DN 7, după coliziunea a două microbuze. Trei persoane au fost rănite

Circulaţie blocată pe DN 7, după coliziunea a două microbuze. Trei persoane au fost rănite

12 Feb 2019   •   11:54
Circulaţie blocată pe DN 7, după coliziunea a două microbuze. Trei persoane au fost rănite

Circulaţia pe DN 7, în localitatea Brezoi, se desfăşoară alternativ, marţi dimineaţa, după ce două microbuze s-au ciocnit frontal, sensul de mers Sibiu-Râmnicu Vâlcea fiind blocat, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ ) Vâlcea.

"Din primele informaţii, un microbuz cu număr de Olt, care se deplasa pe sensul de mers Sibiu-Râmnicu Vâlcea, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a derapat, intrând în coliziune frontală cu un microbuz tot de Olt, acesta venind din sens opus", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Sandra Bălteanu.

Acesta a menţionat că, în urma impactului, au fost rănite trei persoane, dintre care doar una - şoferul unuia dintre microbuzele implicate în accident, a fost transportată la spital pentru investigaţii medicale.

Ceilalţi doi răniţi au primit îngrijiri medicale la faţa locului, în zonă fiind trimise două ambulanţe de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean şi o salvare SMURD.

Traficul rutier în zonă va fi reluat în condiţii normale după ce poliţia va finaliza cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Pe drumurile din nordul judeţului Vâlcea se circulă în condiţii de iarnă, zona aflându-se marţi sub avertizare cod portocaliu de ninsori moderate însoţite de vânt cu viteze în rafală de peste 80 -100 km/h, care determină scăderea vizibilităţii sub 50 de metri. AGERPRES

×