x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Cluj - Copil căzut din tren, găsit după 3 ore

Cluj - Copil căzut din tren, găsit după 3 ore

01 Noi 2016   •   14:34
Cluj - Copil căzut din tren, găsit după 3 ore

Echipajele de interventie din Dej si Gherla au fost in alerta in aceasta dimineata, dupa ce un apel la 112 a anuntat ca o adolescenta in varsta de 15 ani a cazut dintr-un tren personal, undeva intre Dej si Bunesti. In scurt timp, la fata locului a fost trimisa o ambulanta cu medic, dar cum locul unde fata a căzut nu a fost indicat cu precizie, echipajul medical a cerut sprijin de la politie si pompieri, scrie dejeanul.ro.

Calea ferata dintre Dej si Gherla a fost luata la pas de catre zeci de politisti, jandarmi si pompieri, dar nici urma de adolescenta. Intre timp, politistii de la Transporturi Feroviare din Cluj-Napoca s-au urcat in tren pentru a sta de vorba cu mama si fratele fetei.

Dupa mai bine de trei ore, adolescenta din Poienile de Sub Munte, judetul Maramures, a fost gasita in viata, la intrarea in Dej. Desi echipajele de interventie au trecut de cateva ori prin zona aceea, nu aveau cum sa o observe deoarece era ascunsa in tufisuri, spalandu-si ranile intr-o balta.

Fata, care astazi urma sa fie internata la un spital de psihiatrie din Cluj-Napoca pentru a primi tratament impotriva depresiei, a fost transportata cu ambulanta la Spitalul Municipal Dej pentru investigatii. Dr. Mariana Baciu, medic coordonator al Ambulantei Dej, a declarat ca victima este constienta, desi a suferit leziuni in zona capului. Din fericire, viata nu ii este pusa in pericol.

×