x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale CNI construiește un corp nou de spital la Alexandria

CNI construiește un corp nou de spital la Alexandria

de Redacția Jurnalul    |    13 Noi 2023   •   22:00
CNI construiește un corp nou de spital la Alexandria

A fost predat către Compania Națională de Investiții (CNI) amplasamentul noului corp de clădire care va fi construit la Spitalul Județean de Urgență Alexandria, anunță președintele Consiliului Județean Teleorman.

Adrian Ionuț Gâdea, președintele CJ Teleorman, anunță, luni, că s-a dat startul pentru execuția unui nou spital.

„Astăzi (luni - n.r.), a fost predat către Compania Națională de Investiții - CNI, amplasamentul noului corp de clădire care va fi construit la Spitalul Județean de Urgență Alexandria! Cu acest prilej, directorul general al Companiei Naționale de Investiții - CNI SA, Manuela Pătrășcoiu, reprezentantul titularului investiției, s-a întâlnit cu autoritățile județene și locale. Astfel, putem spune că, de astăzi, s-a dat Startul și va începe execuția noului obiectiv”, spune Gâdea.

Clădirea va fi practic un nou spital care va avea heliport, subsol, parter și 5 etaje, unde vor fi relocate secțiile care funcționează în acest moment în Corpul C al spitalului județean de urgență, corp care nu mai corespunde standardelor și normelor actuale de derulare a actului medical.

Consiliul Județean Teleorman, în subordinea căruia se află spitalul, este beneficiarul final al investiției, pe care o consideră o prioritate pentru teleormăneni.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: cni spital