x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Comandantul unei nave sub pavilion Slovacia, cu simptome de infarct, salvat de marinarii români

Comandantul unei nave sub pavilion Slovacia, cu simptome de infarct, salvat de marinarii români

de Redacția Jurnalul    |    15 Oct 2023   •   09:57
Comandantul unei nave sub pavilion Slovacia, cu simptome de infarct, salvat de marinarii români
Sursa foto: ARSVOM

Comandantul unei nave sub pavilion Slovacia a fost salvat, în timpul nopții de sâmbătă spre duminică, de marinarii români, după ce a prezentat simptome de infarct în timp ce se afla pe navă, în zona Constanța.

Misiunea marinarilor din cadrul Agenției Române de Salvare a Vieții pe Mare (ARSVOM) a avut loc sâmbătă, la ora 20:30. Centrul Maritim de Coordonare și Căpitănia Constanța au solicitat intervenția de urgență a unei nave SAR (search and rescue) pentru salvarea comandatului unei nave sub pavilion Slovacia care se simțea rău.

„Echipajul navei SAR ARES a fost solicitat să intervină la nava ZARA, aflată sub pavilion Slovacia, pentru a prelua de la bord unul din membrii echipajului, mai exact comandantul navei, care prezenta suspiciunea de infarct”, transmite ARSVOM.

Bărbatul a fost preluat la bordul navei SAR ARES și predat serviciilor medicale în stare stabilă, conștient.

Comandantul a fost așteptat la cheu de o ambulanță și un echipaj SMURD, pentru acordarea primului ajutor medical. Acesta a fost dus la spital, pentru continuarea investigațiilor.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: arsvom