x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Conflict între mai multe persoane în Ploiești: Trei femei bătute, două case distruse

Conflict între mai multe persoane în Ploiești: Trei femei bătute, două case distruse

de Redacția Jurnalul    |    05 Aug 2024   •   17:05
Conflict între mai multe persoane în Ploiești: Trei femei bătute, două case distruse

Trei femei au fost duse la spital după ce cinci bărbați și o femeie le-au agresat. Suspecții au distrus și geamurile de la două locuințe din Ploiești.

Polițiștii din cadrul Secției nr.4 de Poliție Ploiești au fost sesizați duminică despre faptul că pe strada Smârdan, din Ploiești, are loc un conflict între mai multe persoane.

Din primele verificări efectuate a reieșit că între membrii a două familii a avut loc un conflict verbal, care a degenerat.

„În fapt, 5 bărbați și o femeie cu vârste cuprinse între 16 și 63 de ani, ar fi agresat fizic trei femei, acestea din urmă fiind transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. Totodată, bănuiții ar fi distrus mai multe geamuri a două locuințe de pe străzile Smârdan și Beiuș”, transmit, luni, reprezentanții Poliției Prahova.

La fața locului, în sprijin, au intervenit și polițiștii din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Prahova, precum și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova, dar și ai Grupării de Jandarmi Mobilă Matei Basarab Ploiești. Agresorii au fost conduși la sediul unității de poliție pentru audieri, iar în baza probatoriului administrat, față de cei 6 bănuiți a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca luni să fie prezentați unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: conflict batut spital politisti